Despre noi

Magazinul de covoare CarpetLux - Cele mai frumoase covoare, din pasiune pentru confort și stil

Prezintă o gamă largă de covoare de la producători precum: Ragolle (Belgia), Balta (Belgia), Karat Carpets (Ucraina), Brest Carpets (Belarus). Suntem reprezentanți oficiali în Republica Moldova și lucrăm direct cu acești producători. Suntem la curent cu tendințele actuale și vă prezentăm în showroom-urile noastre cele mai noi colecții elaborate cu cele mai inovatoare tehnologii. Toate mărfurile sunt certificate, sunt ecologice și sigure de utilizat. Printre varietatea uriașă de covoare puteți găsi aici și colecții exclusive, prezentate doar în showroom-ul nostru.

Pentru confortul Dvs., am creat acest magazin online de covoare. Principalul lucru care ne-a ghidat la crearea acestui magazin a fost să transmitem cumpărătorului cât mai multe informații utile despre produsele noastre, să oferim un sortiment larg și o bună deservire la cumpărare.

În magazinul nostru online, puteți găsi o varietate de covoare – de la modele clasice până la modele exotice realizate folosind noi tehnologii pentru prelucrarea și vopsirea firelor.

Recomandările noastre pentru tine

You've just added this product to the cart: